ΖΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η ψωρίαση δεν είναι μεταδοτική. Χάρη στις εξελίξεις της δερματολογίας, όλο και περισσότεροι άνθρωποι με ψωρίαση μπορούν να εξασφαλίσουν καλύτερη ποιότητα ζωής. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και σε εσένα, αρκεί να το ζητήσεις.

Δεν υπάρχει πιο κατάλληλη στιγμή για να ζητήσεις καθαρό δέρμα.

Μίλα για την ψωρίαση και ζήτα καθαρό δέρμα από κάποιον που μπορεί να σε βοηθήσει, όπως ο δερματολόγος σου, έτσι ώστε να βρείτε μαζί τον καταλληλότερο τρόπο αντιμετώπισης.

ΖΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ

Η εκστρατεία «Ζήτα από τον δερματολόγο σου καθαρό δέρμα» έχει στόχο να ευαισθητοποιήσει και να ενημερώσει το ευρύ κοινό και τους ανθρώπους που έχουν ψωρίαση ότι το καθαρό δέρμα μπορεί να είναι ένας εφικτός στόχος, αρκεί να το ζητήσουν από τον δερματολόγο τους.

Η εκστρατεία τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Δερματολογικής και Αφροδισιακής Εταιρείας, φέρει τη στήριξη του Πανελληνίου Συλλόγου Ασθενών με Ψωρίαση και Ψωριασική αρθρίτιδα «Επιδέρμια» και αποτελεί μια πρωτοβουλία της Novartis Hellas με όραμα και ευθύνη για τον ασθενή.

ΔΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ

Γιατί είναι σημαντικό να μιλήσεις σχετικά με την ψωρίαση.

ΔΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ

Ο δερματολόγος μπορεί να σε βοηθήσει να διαχειριστείς την ψωρίαση.

ΔΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΧΩ

Μάθε σχετικά με τους τρόπους αντιμετώπισης και τους παράγοντες που λαμβάνει υπόψη του ο δερματολόγος για να συστήσει την καλύτερη θεραπεία για εσένα.

ΔΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΩΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ

Ξεκίνα να συζητάς για την ψωρίαση.

ΔΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΖΗΤΗΣΑ

Τι μπορείς να κάνεις αφού έχεις μιλήσει με τον δερματολόγο σου.

ΔΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Εάν έχεις ερωτήσεις, δες εάν έχουν ήδη απαντηθεί και που μπορείς να μεταβείς για περισσότερες πληροφορίες.

ΔΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ